Helyi közélet

2018.04.21. 07:27

Helló, Nyíregyháza! Helló, Hírek360.hu!

Nyíregyháza - Rengetegen voltak a Helló, Nyíregyháza programjain.

Nyíregyháza - Rengetegen voltak a Helló, Nyíregyháza programjain.

A hagyományokhoz híven ebben az évben is Helló, Nyíregyháza! nyitotta meg a turisztikai szezont a megyeszékhelyen. Az egész napos programcsokor pénteken hetedik alkalommal kínált lehetőséget a játékos kikapcsolódásra Nyíregyháza belvárosának több pontján. A végzős középiskolások búcsúztatásával indult a nap, majd kilenc helyszínen várták programok az érdeklődőket. A jó idő sokakat csábított a belvárosba, ahol a kicsiket óriás csúszda és trambulin várta, a színpadon egymást váltották az együttesek, a vásári forgatagban lekvárt, mézet és virágot is vehettek az arra járók, bemutatkozott a könyvtár, toborzást tartott a honvédség, de a civil szervezetek is várták az érdeklődőket.

A délutáni flashmobra lapunk is nagyon készült: a villámcsődület fellépői közé a Hírek360 stábja is elvegyült, majd a kivetítőn megjelent a munkájukat bemutató imázsfilm.

Nézz körbe 360 fokban! A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

Neoton, ABBA, Lady Gaga – csak néhány azok közül a sztár(csapat)ok közül, akiket péntek délután a Hang-Szín tanoda ­közel 70 növendéke megidézett a Helló, Nyíregyháza! rendezvényén.

A közönség nem épp hagyományos előadásnak lehetett tanúja, hiszen az énekesek – köztük a Voice Evolution és a ZiG-Singers néhány tagja –, valamint az Y2K táncosai a nézők között állva fakadtak dalra, s tették meg az első tánclépéseket. Az úgynevezett flashmob, vagy magyarul elterjedtebb nevén villámcsődület így bevonta az érdeklődőket is az előadásba, akik végül a mintegy száz fellépővel együtt vonultak át a városháza elől a nagyszínpadhoz.

De nemcsak az előadók vegyültek el a nézők között, hanem a Hírek360 stábjai is, akik ezúttal teljes létszámban felvonulva örökítették meg az eseményeket 360 fokos kameráikkal.

Mint arról korábban már lapunk hasábjain beszámoltunk, a Hírek360 a Kelet-Magyarországot is kiadó Inform Média Lapkiadó Kft. legújabb projektje, s egyben az ország és a megye első 360 fokos videókat készítő helyi hírportálja. A csapat pedig – amelynek egyik fő bázisa Nyíregyháza – azért kérte fel a látványos villámcsődületre az említett helyi együtteseket, mert ez a fajta előadás adja leginkább vissza a virtuálisvalóság-videók világát, ahol a néző részévé válik az eseményeknek.

Premier a főtéren

A flashmob után azonban még nem ért véget a látványosság, hiszen a Kossuth téri kivetítőn megjelent a Hírek360 stábjait és munkáját bemutató imázsfilm, melyet először a nyíregyházi közönség láthatott.

Az eseményről készült 360 fokos videót pedig olvasóink is bármikor megtekinthetik a www.hirek360.hu oldalon.

KM

A Helló Nyíregyháza rendezvény zárásaként a Bikini együttes adott jó hangulatú koncertret.

Olvasónk felvétele:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában