Helyi közélet

2018.04.09. 17:53

Ultimátumot adott párja Luxus Vivinek

Budapest, Nyíregyháza - Úgy tűnik, komoly párkapcsolati válságot okozott Luxi Röfi, a törpemalac, <a href="/a-lanyat-luxus-disznoval-a-rajongokat-egy-szexi-es-meresz-karacsonyi-keppel-lepi-meg-vasvari-vivien/3717881" target="_blank">amivel Vasvári Vivien lepte meg a kislányát karácsonyra</a>. A család férfi tagjának egyáltalán nem nőtt a szívéhez a kismalac, és ez perpillanat igen komoly konfliktusforrás Vivi és a férje között. Olyannyira, hogy a luxus feleség ultimátumot is kapott.

Budapest, Nyíregyháza - Úgy tűnik, komoly párkapcsolati válságot okozott Luxi Röfi, a törpemalac, amivel Vasvári Vivien lepte meg a kislányát karácsonyra. A család férfi tagjának egyáltalán nem nőtt a szívéhez a kismalac, és ez perpillanat igen komoly konfliktusforrás Vivi és a férje között. Olyannyira, hogy a luxus feleség ultimátumot is kapott.

– Fecsó nem szereti Röfit, mert jelenleg nem szobatiszta, azaz állandóan bepisil, bekakil. Emiatt elég sok a konfliktus, főleg, mivel az elmúlt hónapokban egyébként sem tudta elfogadni mint kis kedvencet - mondta Vivien. – Kiborítja, hogy a nap huszonnégy órájában röfög, emelett elég akaratos is, ha nem az van, amit ő szeretne, akkor túrni kezd az orrával. Ráadásul Fecsót aggasztja, hogy ha megszületik a kisfiunk, malacürülék fogadja a lakásban.

A férfi komoly ultimátum elé állította párját: azt mondta, vagy ő megy, vagy a malac!

A férj egyébként inkább kutyára vágyik, nem malacra.

– Fecsó mindenképpen szeretne egy kutyát, amivel nincs is semmi probléma, mivel most költözünk kertes házba, így senkit nem zavarna – mondta vivien. – Egy biztos, nagy harc lesz azért, hogy milyen fajta legyen. Én ugyanis a pici kutyákat szeretem, Fecsó viszont a nagyobbakra esküszik.

Forrás: blikk.hu


[related-post post_id="3815035"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában