Helyi közélet

2018.06.21. 13:24

26 éves férfi vert össze egy gyermeket és annak édesanyját

Nyíregyháza - A gyereknek eltört a karja, az édesanya életveszélyes állapotba került az ütésektől.

Nyíregyháza - A gyereknek eltört a karja, az édesanya életveszélyes állapotba került az ütésektől.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt 4 év 6 hónap börtönbüntetésre és 4 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte K. F. vádlottat a Nyíregyházi Törvényszék kedden.

– A tényállás szerint a 26 éves férfi 2016. november 19-én összeveszett egy gyermekkorú ismerősével, aki hazaérve az édesanyjának elmondta, mi történt. Később a nő és gyermeke hazafelé tartottak, s az útjuk a vádlott háza előtt vezetett el. Az édesanya bekiabált a férfinek, hogy jöjjön ki, és beszéljék meg a történteket. K. F. egy vastag bottal ment ki, és előbb a gyermek felé sújtott, és a védekezésül felemelt karját találta el. Ezután a férfi többször fejbe vágta a gyermek anyját, aki a nagyerejű ütésektől életveszélyes állapotba került, a gyermeknek pedig eltört a karja. A vádlott családtagjai vetettek véget a további bántalmazásnak. Az ítélet nem jogerős – tájékoztatott dr. Sörös László, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában