Helyi közélet

2018.06.15. 08:47

A cégvezetők ügyében júniusban lesz ítélet

Nyíregyháza - A másodfokú eljárás során a Nyíregyházi Járásbíróság a tavaly június 21-én hozott ítéletét bírálják felül.

Nyíregyháza - A másodfokú eljárás során a Nyíregyházi Járásbíróság a tavaly június 21-én hozott ítéletét bírálják felül.

A Nyíregyházi Törvényszék csütörtökön tartott másodfokú tárgyalást B. P. ügyvezető és 2 vádlott társa ellen indult hűtlen kezelés ügyében.

Szakértőt, tanúkat

– A másodfokú eljárás során a Nyíregyházi Járásbíróság a tavaly június 21-én hozott ítéletét bírálják felül. A korábbi, elsőfokú eljárás során a vádlottakat letöltendő szabadságvesztésre ítélték, továbbá B. P.-t 5 évre eltiltották a gazdasági társaságokban vezetői tisztségviselő pozíció betöltésétől. Az ítélet ellen fellebbezést jelentettek be.

A törvényszék a tárgyaláson egyrészt az elsőfokú eljárásban történt eljárási szabálysértés kiküszöbölése, másrészt pedig a tényállás alaposabb felderítése érdekében bizonyítást vett fel, amelynek keretében ismét szakértőt, valamint tanúkat hallgattak meg. Ezt követően elhangzottak a perbeszédek és a vádlottak szólaltak fel az utolsó szó jogán. Az ügyben a másodfokú bíróság június 27-én hirdet ítéletet – írta közleményében dr. Sörös László, a törvényszék sajtószóvivője.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában