Helyi közélet

2018.06.24. 17:56

Ilyen volt a Múzeumok Éjszakája megyénkben

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Számtalan helyszínen, változatos programokkal, fellépőkkel, ügyességi feladatokkal, alkotósarokkal és többek között az elmaradhatatlan tűzugrással várták a látogatókat szombat este a Múzeumok Éjszakáján.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Számtalan helyszínen, változatos programokkal, fellépőkkel, ügyességi feladatokkal, alkotósarokkal és többek között az elmaradhatatlan tűzugrással várták a látogatókat szombat este a Múzeumok Éjszakáján.

Levéltári kiállítás Nyíregyházán

A békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum és az MNL Békés Megyei Levéltárának dokumentumaiból nyílt kiállítás a megyei levéltárban szombat este, a Múzeumok Éjszakáján.


Talamba koncert Nyíregyházán

A Talamba ütősegyüttes is fellépett szombat este a Múzeumok Éjszakája programjai keretében a Jósa András Múzeumban.


Bagossy Brothers Company koncert

A Bagossy Brothers Company koncertjére sokan voltak kíváncsiak szombat este a Múzeumok Éjszakája a Sóstói Múzeumfaluban.


Múzeumok Éjszakája a Beregi Múzeumban

Hagyományosan, a Beregi Múzeum kertjében fogadták a Múzeumok Éjszakájának látogatóit Vásárosnaményban szombaton.

Estindítónak a Bereg Brass együttes fúvósai adták a ritmust, miközben a konyhában szaporán szaggatták a nokedlit. A további hangulatfokozók a Bihari Banda táncosai voltak, Bandázás a Beregben - című produkciójukkal. A jókedv ezután sem hagyott alább, mert az Eötvös család történetét a Farba lőtt ember című vetített képes előadáson ismerhették meg, és persze nem maradt el a tűzugrás sem.


Indiai jóga bemutató Nyíregyházán

A Nemzeti Jóga Nap alkalmából az indiai jógaprotolkollból is ízelítőt kaphattak az érdeklődők a Múzeumok Éjszakája programsorozata keretében a Zrínyi Ilona Gimnázium tornatermében.


Munkácsy 50

Kígyózó sor jelezte, hogy töretlen az érdeklődés Munkácsy Mihály munkái iránt a Múzeumok éjszakáján is.


Szent Iván napi tűzugrás

Estére visszavonult az eső, így az idén sem maradt el a Szent Iván-éji tűzugrás a Nyírség Táncegyüttes közreműködésével A Múzeumok éjszakáján szombaton, a Sóstói Múzeumfaluban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában