Helyi közélet

2018.06.14. 16:59

Parkoló autókra dőlt egy fa Nyíregyházán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. június 14-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. június 14-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy nagyméretű fa kerítésre, valamint két parkoló személygépkocsira dőlt és a gyalogos forgalmat is akadályozta csütörtök reggel Nyíregyházán, az Ív utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével távolították el a hatméteres fát. Személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott egy személygépkocsi csütörtökön délelőtt a 4-es számú főúton, a 326-os kilométernél, Fényeslitke közelében. A kisvárdai hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, személyi sérülés nem történt.

Három személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délelőtt Kisvárdán, a Csillag utcában. Személyi sérülés nem történt. A város hivatásos tűzoltói a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában