Helyi közélet

2018.06.01. 09:28

Útfelújítás és járdaépítés a megyeszékhelyen

Nyíregyháza - Elkezdődött a Deák Ferenc utcai járda építése a meglévő aszfaltburkolat bontásával.

Nyíregyháza - Elkezdődött a Deák Ferenc utcai járda építése a meglévő aszfaltburkolat bontásával.

Áthelyezik a kerítéseket, vágják a fákat a Sóstóhegyi úti kerékpárút (Korányi Frigyes utca – Mogyoró utca között) építésének előkészítése miatt. Irtják a bozótot, a cserjét Sóstógyógyfürdőn a Krisztina, Anna, Magdolna és Borbála utcákban, ahol földútból épül aszfaltos út. A Mária utcában csütörtökön megkezdődött az aszfaltozás. Sóstóhegyen a Mogyoró utcában a szegélyépítés és a közmű feltárási munkálatok vannak folyamatban.

Továbbra is részleges forgalomkorlátozásra kell számítani Sóstógyógyfürdőn a Zsuzsanna és Zivatar utcában. Időszakos, részleges forgalomkorlátozás van érvényben a Csárda utca építési munkálatainál Borbányán, ahol már az útalapot építik, ezt követően kezdődhet el az aszfaltozás. Nagyszálláson a Sétány utcában is már ebben a munkafázisban tartanak a munkálatok.

Oroson a Füzes és Tiszafa utcában ideiglenes forgalomkorlátozással jár a homokos kavics fagyvédő réteg építése. Az Eperjes utcai járdaépítés során még tart az aknák szintbehelyezése, azt követően kezdődhet meg az aszfaltozás. Épül a Stadion utcai járdák pályaszerkezete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában