Helyi közélet

2018.07.17. 12:39

570 sofőrt ellenőriztek Nyíregyházán

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai ún. finn módszerrel végeztek ittasság-ellenőrzést a megyeszékhelyen 2018. július 16-án reggel.

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai ún. finn módszerrel végeztek ittasság-ellenőrzést a megyeszékhelyen 2018. július 16-án reggel. A rendőrök két helyszínen mintegy 570 járművezetőt ellenőriztek, akik közül hat bizonyult ittasnak. Az alkoholos befolyásoltság mértékétől függően három járművezetővel szemben közigazgatási hatósági eljárást, míg további hárommal szemben a vezetői engedélyük helyszíni elvétele mellett ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt büntetőeljárást indítottak.

A rendőrök néhány perc eltéréssel ellenőriztek egy házaspárt is, akik külön járművekkel közlekedtek, és mindketten ittasnak bizonyultak. Kérjük, hogy önmaguk és mások életének, testi épségének megóvása érdekében ittas állapotban ne vezessenek, és figyelmeztessék erre rokonaikat, családtagjaikat is! Ne feledjék, az ittas vezetés baleseti kockázata kimagasló!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában