Helyi közélet

2018.07.10. 18:50

A Görög Udvarban kerülnek pácba a pasik

Nyíregyháza - A Barátok közt sztárjait is láthatja a közönség a Mandala Nyár közelgő előadásán.

Nyíregyháza - A Barátok közt sztárjait is láthatja a közönség a Mandala Nyár közelgő előadásán.

Július 21-én (esőnap: július 22.) ismét emlékezetes állomásához érkezik a XXVII. Mandala Nyár: a Pasik a pácban című zenés vígjátékot láthatja a közönség a nyíregyházi görögkatolikus általános iskola udvarán, azaz a Görög Udvarban.

A 20.30-kor kezdődő előadást Gergely Róbert rendezi, a főszerepben pedig a Barátok köztből ismert sztárok, Csomor Csilla és R. Kárpáti Péter tündökölnek.

Nyaralás helyett

Mildred és George tizenöt éves házassági évfordulójuk alkalmából egy röpke tengerparti nyaralásra készülnek, ám a minden tekintetben „kocka” férj vonakodik az utazástól. Ő inkább otthon maradna a könyveivel, meccset nézne vagy például jókat enne. Kisvártatva megérkezik Mildred nővére, Ethel, akiről kiderül, hogy csúnyán összeveszett férjével, a csélcsap Humphreyvel.

Buja este?

A testvérek – egymást hergelve és felbátorítva – szövetségre lépnek a két lehetetlen alakok, azaz férjeik ellen: bejelentik, hogy akkor ők utaznak el a tengerpartra egy laza hétvégére. Az itthon hagyott „urakat” sem kell félteni: kihasználva a helyzetet belevetik magukat a londoni éjszakába, s két fiatal szépséggel, Jenniferrel és Shirleyvel térnek vissza a lakásba – egy görbe és buja este ígéretében. De az emlékezetesnek ígérkező éjszaka nem várt fordulatokat, bonyodalmakat tartogat, s így a két pasi igen nagy pácba kerül…

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában