Helyi közélet

2018.07.28. 14:18

Tekintetmágnes árnyalatok

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Kék, zöld, narancssárga hajszín? Igen! Ma már nem csodabogár, aki bevállalja.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Kék, zöld, narancssárga hajszín? Igen! Ma már nem csodabogár, aki bevállalja.

Kevés olyan hónap van az évben, amikor ne ütné fel a fejét minimum öt új vagy régi-új hajtrend, melyek közül jó néhány a közösségi médiának köszönheti hirtelen a népszerűségét. Elsősorban az Instagram az a platform, ahol a fodrászok milliónyi felhasználónak mutathatják meg legújabb frizurakreációikat. A Beautyfy összegyűjtött néhányat a legmenőbb hajtrendek közül.

Óceánkék

Kevés olyan színes haj van, ami a hétköznapokban viselhető lenne, viszont a kék, illetve annak mélyebb, sötétebb árnyalatai pont ezek közé tartoznak. Már amennyiben valakinek ehhez jól passzoló és egyedi stílusa van. Ami biztos: nagyot kockáztat, aki nem kellő körültekintéssel választja ki hozzá az outfit-jét. Az ocean hair névre keresztelt, balayage technikával elkészített frizura automatikusan vonzza magával a beach waves hullámokat, amiket hajvasalóval és -göndörítővel is el lehet készíteni. Ahhoz, hogy a végeredmény valóban különlegesen egyedi legyen, a kék, valamint a zöld több árnyalatát is felhasználják a festéskor.

A blurred blonde hajszínt aligha lehetne szakszerűen magyarra fordítani, de nincs is rá szükség – a szőkének egy elhomályosított, elmosódott változatáról van szó. A bala­yage-ra jellemző, kicsit me­líros éleket a fodrász teljesen eldolgozza, hogy egységesebb, természetesebb hatást érjen el. Ez önmagában még nem túl forradalmi, a fodrászok mégis komoly energiát fordítanak arra, hogy valami igazán maradandót alkossanak.

Extrém szivárvány

Kétség sem fér ahhoz, mekkora meló van egy olyan frizurában, mint a magic eye, amire ha ránézünk, szinte belekáprázik a szemünk. Elsőre tényleg olyan, mintha a színek mozognának, pedig csak a St. Louis-ban tevékenykedő Kristina Cheeseman egészen ügyes módszeréről van szó. Kevesen merik bevállalni ezt az extrém frizurát, pedig tény, hogy nagyon jól néz ki. A neonszínű szivárványhoz kék, lila, sárga és zöld árnyalatok szükségesek, és persze a jól megszokott szőkítés. Ahhoz, hogy a csíkok jól elkülöníthetők legyenek, papírvékony sávok és jól bejáratott mozdulatok kellenek.

Ha már a neon színeknél tartunk, nem tudunk elmenni az egyik legszembetűnőbb mellett: ez pedig a neonbarack. Hátránya, hogy brutális szőkítés kell ahhoz, hogy ilyen hajszín legyen a végeredmény, plusz egy olyan minőségi hajfestékre is szükség lesz, ami nem csak ígéri, hanem hozza is a kívánt árnyalatot.

KM


[related-post post_id="3932581"]

[related-post post_id="3929890"]

[related-post post_id="3930304"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában