Helyi közélet

2018.08.03. 13:39

Félpályás útlezárásra kell számítani a Tiszabecs-Tiszaújlak határátkelőhelyek között

Tiszabecs, Tiszaújlak - A Tiszabecs-Tiszaújlak határátkelőhelyek között található útszakaszon 2018. augusztus 7-től várhatóan 2018. október 7-ig egy folyamatban lévő építkezés miatt félpályás útlezárásra kell számítania a közlekedőknek, a forgalmat fényjelző készülékek irányítják majd.

Tiszabecs, Tiszaújlak - A Tiszabecs-Tiszaújlak határátkelőhelyek között található útszakaszon 2018. augusztus 7-től várhatóan 2018. október 7-ig egy folyamatban lévő építkezés miatt félpályás útlezárásra kell számítania a közlekedőknek, a forgalmat fényjelző készülékek irányítják majd. Az építkezés ideje alatt a tiszabecsi határátkelőhely teljes kapacitással fog működni, mind a gyalogosan, mind a gépjárművel közlekedők részére.

Felhívjuk az Ukrajnába utazók és az Ukrajnából érkező járművezetők figyelmét, hogy az átkelőhely területén a megváltozott forgalmi rendnek megfelelően, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek, valamint a közúti közlekedési szabályokat mindig tartsák be!

A rendőrség az építkezés idejére az utazók türelmét kéri!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában