Helyi közélet

2018.08.17. 10:59

Négyen részesültek elismerésben megyénkből a főigazgatóságon az állami ünnep alkalmából

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Augusztus tizenhatodikán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója belügyminiszteri és főigazgatói elismeréseket adott át a központi szervezet épületében.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Augusztus tizenhatodikán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója belügyminiszteri és főigazgatói elismeréseket adott át a központi szervezet épületében.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató tűzoltósági főtanácsosi és tanácsosi címeket, miniszteri emléktárgyakat, kerek születésnapra szóló ajándéktárgyakat, valamint hősies helytállásért odaítélt elismeréseket adott át az arra érdemeseknek. Az ünnepséget követő fogadáson a főigazgató gratulált mindenkinek, külön kiemelte azokat a kollégákat, akik nem mindennapi helytállásukért vehettek át elismerést, őket példaként állította a teljes személyi állomány elé.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából munkakörében hosszú időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Gerebenics Károly tűzoltó alezredesnek, a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetőjének.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója ajándéktárgyat adományozott 60. születésnapja alkalmából Czomba Gábornak, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyintézőjének, 50. születésnapja alkalmából Császári Csaba Mihály tűzoltó törzszászlósnak, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltójának és Farkas Gábor tűzoltó alezredesnek, a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség kiemelt főelőadójának.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában