Helyi közélet

2018.08.08. 18:28

Videó: "Együtt töltöttem egy napot Lil G-vel és Fannival"

Nyíregyháza - A szabolcsi duó, Nemazalány és Lil G <a href="http://www.szon.hu/hola-hola-ez-itt-nyiregy-nem-obuda-fenekre-ulsz-a-lanyduo-klipjetol/3842196" target="_blank">Petőfi Sándor videója korábban már nagy figyelmet kapott a neten</a> - voltak, akik fújjoltak, másoknak pedig nagyon bejött a csajok stílusa, no meg a szövegük. A híres vlogger, Dancsó Péter inkább a fanyalgók táborához csatlakozott, <a href="http://www.szon.hu/video-az-irodalomorarol-frissen-szabadult-finom-uri-holgyek-dancso-peter-nem-kimelte-nemazalanyekat/3887178" target="_blank">amikor kivesézte a számot</a>. Ábrahám Róbert eltöltött egy klip forgatós napot a két fiatal lánnyal - figyelem, szókimondó szövegek következnek!

Nyíregyháza - A szabolcsi duó, Nemazalány és Lil G Petőfi Sándor videója korábban már nagy figyelmet kapott a neten - voltak, akik fújjoltak, másoknak pedig nagyon bejött a csajok stílusa, no meg a szövegük. A híres vlogger, Dancsó Péter inkább a fanyalgók táborához csatlakozott, amikor kivesézte a számot. Ábrahám Róbert eltöltött egy klip forgatós napot a két fiatal lánnyal - figyelem, szókimondó szövegek következnek!


[related-post post_id="3887178"]

[related-post post_id="3842196"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában