Helyi közélet

2018.09.15. 15:27

Lovak és motorosok a cirkuszi porondon

Nyíregyháza - Szombaton és vasárnap még várja a nyíregyháziakat a Tescónál a Hungária Nagycirkusz.

Nyíregyháza - Szombaton és vasárnap még várja a nyíregyháziakat a Tescónál a Hungária Nagycirkusz.

Csak pár nappal ezelőtt érkezett meg Nyíregyházára – a kicsik és a cirkuszt kedvelő nagyobbak nem kis örömére – a Hungária Nagycirkusz társulata.

Vár a sátorváros

Lélegzetelállító produkciójuk vasárnapig látható a megyeszékhelyen működő „nagy” Tesco parkolójában kialakított sátorvárosban. Műsoruk a Díjnyertesek a porondon címet viseli. A nagyérdemű láthatja Manuel Farinát, a Latina Festival aranydíjasát, aki idomított oroszlánjaival lép fel.

Porondon a fehér oroszlán

Igazi szenzációt jelent a közönségnek az afrikai fehér oroszlán, de porondra lép az indiai elefánt, a sivatagi dromedár, a zebra, az alpakka, a watusi, a láma, a strucc és a kenguru is. Gianni Dambrosio az idomítás igazi magas­iskoláját mutatja be holland frízek és andalúz lovak segítségével.

A humorról a világhírű Christian Folco bohóc gondoskodik. Az idei előadás fő attrakciója a kolumbiai Losada-csoport, akik egy drótkötélen egyensúlyoznak, illetve egy úgynevezett halálgömbben is motoroznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában