Helyi közélet

2018.09.26. 08:12

Villanyoszlopot döntött, áramszünetet okozott - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 25-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 25-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy személygépkocsi villanyoszlopnak csapódott kedden délelőtt Nyírtelek közelében, Bedőbokorban. Az ütközés következtében a villanyoszlop tőből kitört, a felső vezeték tartotta az út felett. A balesetben a jármű vezetője megsérült. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd az áramszolgáltató kiérkezéséig, egy kézi tűzoltó készülékkel a helyszínt biztosították. A villanyoszlop cseréjének idején átmenetileg háromszáz fogyasztási helyen szünetelt a szolgáltatás. Szintén villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi kedden este Nagycserkeszen, a Kossuth utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és értesítették a közüzemi szolgáltatót.

Összehordott papírhulladék és faforgács gyulladt meg az esti órákban Nyíregyházán, a Károly Mihály utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Ötszáz négyzetméteren a száraz fű és kukoricatároló gyulladt meg az esti órákban, Tiszanagyfaluban, a Honvéd utcában. A nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában