Helyi közélet

2018.11.10. 12:02

Szombat éjszaka felszökik a városban a retró-láz

Nyíregyháza - Zenei időutazás hazai és külföldi sztárokkal a nagy nyíregyházi Retro Fesztiválon.

Nyíregyháza - Zenei időutazás hazai és külföldi sztárokkal a nagy nyíregyházi Retro Fesztiválon.

Izgatott készülődéssel telhet a szombatjuk mindazoknak, akikre este hattól az év egyik legnagyobb retró bulija vár. A Continental Arénában ugyanis ma megnő az egy négyzetméterre jutó sztárok száma, hiszen elérkezett a nagy nyíregyházi Retro Fesztivál napja.

A fellépők listája garancia egy jó hangulatú bulira, hiszen a zenei időutazáshoz a magyar megaslágerek előadói mellett csatlakozik Sheyla Bonnick és együttese is, akik a rendezvény csúcspontjaként megidézik a hetvenes évek egyik legsikeresebb popzenei formációja, a legendás Boney M. világhírű szerzeményeit. De ne szaladjunk ennyire előre…

A fesztivál ráhangoló, bemelegítő retró party-val indul 18.30-kor, majd a kilencvenes évek hazai TOP formációi lépnek színpadra. Érkezik a Desperado, a V-Tech, Kasza Tibi és zenekara és a TNT. A Boney M. élő showja nem sokkal 23 óra után kezdődik és minden bizonnyal nem okoz csalódást az eurodiszkó rajongóinak.

Tánc hajnalig

Éjféltől ismét a magyar retróé a főszerep, a pop koronázatlan királynője, Zoltán Erika a legkedveltebb dalaiból válogat, őt követi az ország egyik legkeresettebb lemezlovasa, Dj Dominique, a koncertek végén pedig tánc, tánc és tánc hajnalig vagy ameddig az aréna közönsége bírja.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában