Helyi közélet

2018.11.24. 12:17

Változik a hulladékszállítási rend Nyíregyházán

Nyíregyháza - Arra kérik a lakosságot, hogy a járatnapokon változatlanul reggel 6 óráig helyezzék ki a gyűjtőedényeket.

Nyíregyháza - Arra kérik a lakosságot, hogy a járatnapokon változatlanul reggel 6 óráig helyezzék ki a gyűjtőedényeket.

Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja a zöldhulladék-szállításba bevont, családi házban élőket, hogy a zöldhulladék-szállítás gyakorisága 2018. december 3-ától változik.

– December 3-ától 2019. március 24-éig a növényi eredetű szerves hulladékokat januárban kétszer szállítjuk el, mégpedig a hulladékszállítási naptárban jelölt napokon. 2019. március utolsó hetétől újra a megszokott gyakorisággal fogjuk szállítani a zöldhulladékot – tájékoztatott Petró Árpád, a társaság ügyvezető igazgatója.

Információval szolgálnak

Hozzátette: arra kérik a ­lakosságot, hogy a járatnapokon változatlanul reggel 6 óráig helyezzék ki a ­zöldhulladék gyűjtőedényeit.

További információt az ­Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. 42/508-374-es és a 42/508-369-os telefonszámán, illetve a www.eakhulladek.hu oldalon kaphatnak az érdeklődők, illetve elektronikus kérdéseiket az [email protected] e-mail- címre írhatják meg.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában