Helyi közélet

2018.12.04. 12:16

Fidesz-sajtótájékoztató: Eddig már több mint félmillióan töltötték ki a kérdőívet

Nyíregyháza – A magyar kormány álláspontja határozott és egyértelmű, a népességfogyást nem bevándorlással, migrációval kell megoldani, ahogy az ellenzék elképzeli, hanem családalapítással, a családok kiemelt támogatásával. Ezért indítottuk el a gyermekes családok támogatásáról és védelméről szóló nemzeti konzultációt – mondta keddi sajtótájékoztatóján dr. Simon Miklós.

Nyíregyháza – A magyar kormány álláspontja határozott és egyértelmű, a népességfogyást nem bevándorlással, migrációval kell megoldani, ahogy az ellenzék elképzeli, hanem családalapítással, a családok kiemelt támogatásával. Ezért indítottuk el a gyermekes családok támogatásáról és védelméről szóló nemzeti konzultációt – mondta keddi sajtótájékoztatóján dr. Simon Miklós. A párt országgyűlési képviselője emlékeztetett rá, eddig már több mint félmillióan töltötték ki a kérdőívet, s ez bizonyítja, fontos az embereknek, hogy elmondják véleményüket. – Az Orbán-kormány következetes családpolitikát folytat: 2010 óta megduplázta a családtámogatásokra fordított kormányzati támogatást, bevezette és folyamatosan bővíti a családi adórendszert, az otthonteremtési programot – sorolta Simon Miklós, hozzátéve: megyénk kormánypárti képviselői is csatlakoznak ahhoz a kampányhoz, melyben telefonon arra kérik majd a lakosságot, december 21-éig töltsék ki és küldjék vissza az íveket, hiszen a további kormányzati családtámogatásokat alapozzák meg a konzultáció során feltett kérdésekre adott állampolgári válaszok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában