Helyi közélet

2019.01.29. 14:51

Egy szabolcsi bűnöző is felkerült a rendőrség körözési toplistájára! - Úgy tűnik, elkapták!

Kemecse - A rendőrség a honlapján összeállította a legkeresettebb bűnelkövetők listáját, amire egy szabolcsi bűzöző is felkerült.

Kemecse - A rendőrség a honlapján összeállította a legkeresettebb bűnelkövetők listáját, amire egy szabolcsi bűzöző is felkerült.

A kemecsei születésű B. Csaba Attila a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. Rablás miatt keresik, a honlap szerint akár fegyver is lehet nála - tudtuk meg a rendőrségi portálról még kedden, ám időközben frissült a lista - mely szerint B. Csabát azóta elkapták.

Az 50-es lista itt érhető el.

Bejelentések

A körözési adatlapok „Felismeri? Tegyen bejelentést!” gombjára kattintva jelenik meg az online bejelentő űrlap. Itt e-mail formátumban juttathatják el a rendőrséghez az adott körözéssel kapcsolatos információjukat. Bejelentésüket anonim módon is megtehetik, ugyanis az elérhetőségek mezők kitöltése nem kötelező. Azonban a munkákat nagyban segíti, ha megadják a nevüket, e-mail címüket vagy telefonszámukat a felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Emellett a rendőrség továbbra is fogadja a bejelentéseket a 112-es segélyhívó számon és a telefontanú +36-80/555-111-es vonalán.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában