Helyi közélet

2019.01.25. 08:23

Melléképület lángolt Újfehértón - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Melléképület égett egy családi ház kertjében Újfehértón a Mókus utcában csütörtökön. A nyíregyházi hivatásos és az újfehértói önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Nyíregyházán és Porcsalmán is a kéményben lerakódott korom égett csütörtökön. A nyíregyházi és a mátészalkai hivatásos, valamint a csengeri önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó részeket. Személyi sérülés nem történt.

Porcsalmánál egy személygépkocsi égett teljes terjedelmében csütörtök délelőtt. A csengeri önkormányzati és a tyukodi önkéntes tűzoltók avatkoztak be a tűzesetnél, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet, teljes útzár mellett.

Nyíregyházán a Sóstói úton egy buszmegállóban, egy fa ága lehasadt, amely veszélyt jelentett a járókelőkre. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók távolították el a faágat motoros láncfűrész segítségével. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


[related-post post_id="4119307"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában