Helyi közélet

2019.01.24. 14:16

Vacsora járhat a jó sztoriért

Nyíregyháza - A győztes pár jutalma egy 10 ezer forint értékű vacsorautalvány.

Nyíregyháza - A győztes pár jutalma egy 10 ezer forint értékű vacsorautalvány.

Már „a kertek alatt jár” február 14-e, a szerelmesek ünnepe. Ebből az apropóból lapunk játékra invitálja a párokat. Amennyiben megosztják velünk a legjobb közös fotókat és a megismerkedésük rövid történetét, esélyesek lehetnek a Kelet-Magyarország Valentin-napi játéka győztesének, és egy 10 ezer forint értékű vacsorautalványt nyerhetnek.

Érdemes voksolni

Akik szeretnének versenybe szállni a nyereményért, azoknak nem kell mást tenniük, mint regisztrálni lapunk internetes hírportálja, a Szabolcs Online aloldalán, feltölteni egy jó minőségű közös fotót és a megismerkedés történetét. Az a pár győz, akinek a fotójára és történetére a legtöbb voks érkezik. A képeket és sztorikat január 31-én, csütörtökön 12 óráig várjuk, a szavazást február 11-én délben zárjuk le, eredményt másnap hirdetünk.

A győztes pár egy 10 ezer forint értékű vacsorautalványt kap. A szavazók között a verseny végén egy 5 ezer forint értékű vacsorautalványt sorsolunk ki.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában