Helyi közélet

2019.02.13. 12:46

Ahol senkinek nincs ideje unatkozni

Nyírpazony - A klubtagok tudják: szívük örökké fiatal marad a közösségnek és a közönségnek köszönhetően.

Nyírpazony - A klubtagok tudják: szívük örökké fiatal marad a közösségnek és a közönségnek köszönhetően.

Különleges volt a tavalyi esztendő a Nyírpazonyi Nők Klubja életében, hiszen összetartó, lelkes közösségünk 2018-ban ünnepelte megalakulásának 15. évfordulóját. Miként most, akkoriban is tele voltunk célokkal, tervekkel: tenni akartunk egymásért, a településünkért, a közösségi élet felpezsdítéséért, a rászorulók megsegítéséért. Így is lett! A községünk polgármestere és képviselő-testülete, az intézmények vezetői egyaránt támogatják törekvéseinket, segítik munkánkat, számíthatnak ránk és számolnak velünk.

Megszólítják a helyi fiatalokat

Minden hónap második hétfőjén találkozunk a klubtársakkal, megosztjuk egymással a gondolatainkat, problémáinkat, ötleteinket, s közösen keresünk rájuk a megoldást. A közösségi munkánk igen sokrétű, nálunk senkinek sincs ideje unatkozni, sőt! Tagjainkat a régi emlékek és a jelen sikerei egyaránt összekötik. Fantasztikus érzés közösen átélni a készülődést, a fellépések izgalmát, szép ruhákban színpadra lépni, majd a műsor után „bezsebelni” a tapsot, az elismeréseket. Jól tudjuk, érezzük: az idő eljár, a mozgásunk sem a régi már, de a szívünk örökké fiatal marad a közösségnek és a közönségnek köszönhetően. Életmód-előadásokon veszünk részt, megemlékezünk és ünneplünk, ha annak van az ideje, igyekszünk örömet szerezni egymásnak és másoknak is például mikuláskor, idősek napján, ruha- és játékgyűjtési akciókkal, kirándulásokkal, kulturális programokkal. Számítunk azokra a helyi fiatalokra, akik érdeklődnek a klubunk iránt, és szeretnének tenni a közösségért és a lakóhelyükért.

- Ungvári Sándorné elnök, Nyírpazonyi Nők Klubja -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában