Helyi közélet

2019.02.16. 11:43

Füvesítési akciót indít a városüzemeltetési cég

Nyíregyháza - A komposztos termőföldet és a fűmagot a társaság biztosítja, a telepítés és a gondozás az igénylő feladata.

Nyíregyháza - A komposztos termőföldet és a fűmagot a társaság biztosítja, a telepítés és a gondozás az igénylő feladata.

A városszépítő program következő üteme a füvesítési akció, melyet a Szomszéd fűje mindig zöldebb! címmel hirdetett meg a NYÍRVV Nonprofit Kft.

Amíg a készlet tart

Az akció keretében a lakosság és az intézmények az in­gatlan előtti közterületre igényelhetnek 1 köbméter komposztos termőföld­ke­veréket, illetve 1 kg fűmagot, amelyet ingyenesen biz­tosítanak. A ­társaság az igényeket a készlet erejéig támogatja.

– Programunk fő célja, hogy a lakossággal közösen növeljük vagy javítsuk a város zöldfelületeinek nagyságát és minőségét. A pályázati adatlap kitöltésével lehet jelentkezni az akcióra, amelyet március 6-ig küldhetnek el a [email protected] e-mail-címre, vagy postai úton a NYÍRVV Nonprofit Kft. 4400 Nyíregyháza, Tüzér utca 2-4 levelezési címre. A borítékon a pályázat nevét tüntessék fel: „Szomszéd fűje mindig zöldebb!” – említette Horváth Kíra PR-menedzser.

A komposztos termőföldet és a fűmagot a társaság biztosítja, a telepítés és a gondozás az igénylő feladata. A benyújtott pályázatokat érkezési sorrendben, a készlet erejéig, valamint helyszíni megtekintést követően bírálják el.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában