Helyi közélet

2019.03.06. 12:10

26 millió forintnyi cigivel rohantak fának Tiszakóród és Túristvándi között

Fehérgyarmat, Kölcse - A kölcsei és a fehérgyarmati rendőrök a két gépkocsiban összesen 17000 doboz zárjegy nélküli cigarettát találtak.

Fehérgyarmat, Kölcse - A kölcsei és a fehérgyarmati rendőrök a két gépkocsiban összesen 17000 doboz zárjegy nélküli cigarettát találtak.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2019. március 5-én 6 óra 30 perc körül Tiszakóród és Túristvándi között ellenőrzés alá akartak vonni két személygépkocsit. A járművezetők azonban a rendőri karjelzést figyelmen kívül hagyva nagy sebességgel tovább hajtottak Túristvándi irányába. A kölcsei járőrök a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság szolgálatban lévő egységeinek bevonásával az egyik gépkocsit Győrtelek és Tunyogmatolcs között egy fának ütközve, a másik járművet Túristvándi külterületén az út mellett hátrahagyva találták meg. Mindkét gépkocsi utas- és csomagterébe nagy mennyiségű csempészett cigaretta volt bepakolva. A rendőrök a járművek vezetőit, egy 26 éves ukrán-magyar kettős állampolgárt és egy 43 éves sonkádi férfit a helyszín közelében elfogták. A két férfit és a gépjárművekben talált 17000 doboz, közel 24 millió forint értékű csempészett cigarettát átadták a további eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársainak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik