Helyi közélet

2019.03.05. 11:59

Karma: van okuk az ünneplésre

Nyíregyháza - Tortával, zenekari próbával, kölyökpezsgővel ünnepelt Szakos Andrea.

Nyíregyháza - Tortával, zenekari próbával, kölyökpezsgővel ünnepelt Szakos Andrea.

Vasárnap ünnepelte születésnapját Szakos Andrea. A Karmapirin zenekar énekesnője Facebook-bejegyzésében elmesélte: „Ez a nap is épp úgy indult, mint a többi. Korán keltem, s bár kissé hűvösek még a reggelek, de napfelkeltében kávéztam, miközben a kiskutyáim körülöttem ugrándoztak. Távol a város és az emberek zajától, valahol a hajnal fényében, mélyeket lélegezve a még kissé csípős, ám friss levegőben azt éreztem, hazaértem. Tökéletes pillanat volt! Azóta túl vagyok egy jó kis próbán, két tortán, néhány sütikén és egy kis kölyökpezsin…” – írja az énekesnő.

Indul a turné

A Karmapirin háza táján zajlik az élet, hiszen hamarosan turnéra indul új, Madárka című lemeze dalaival a tagcserén átesett (Papp Leventét Balázs Béci basszusgitáros váltotta) zenekar. A koncertsorozat első állomása március 16-án a nyíregyházi Chloé New Yorkban, de a debreceni, a sátor­aljaújhelyi és a máriapócsi rajongók is találkozhatnak a Karmával.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában