Helyi közélet

2019.03.12. 12:34

Várjuk a recepteket

Nyíregyháza - A legjobb húsvéti konyhatitkok megjelennek receptmagazinunkban.

Nyíregyháza - A legjobb húsvéti konyhatitkok megjelennek receptmagazinunkban.

A húsvéthoz sok hagyomány és számtalan ínycsiklandó étel kapcsolódik. Arra kérjük olvasóinkat, küldjék el jól bevált receptjeiket, legyen szó levesről, elő- vagy főételről, édességről, likőrről, péksüteményekről, pohár­krémekről.

Olyan ételeket is várunk, amelyek valamilyen érzékenységgel vagy cukorbetegséggel küzdőknek adnak lehetőséget az ízek valódi élvezetére.

Értékes ajándékok

A legjobb konyhatitkok megjelennek még húsvét előtt a hárommegyés, színes fotókkal és ötletekkel tarkított Húsvétváró receptmagazinunkban a beküldő arcképével és nevével, ezért kérjük, a receptekkel együtt egy portréfotót is juttassanak el hozzánk. Egy beküldő több finomsággal is pályázhat, a legjobb receptet ajándékkal jutalmazzuk.

A beküldési határidő március 19-e 12 óra. A recepteket elsősorban elektronikusan várjuk a [email protected] címre az étel és a beküldő nevének, címének, telefonszámának és e-mail-címének megadásával.

A receptek beküldhetők postai úton is (Kelet-Magyarország szerkesztőség, 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 4–6.) a lapban megjelenő kupon csatolásával, „Húsvéti nyereményjáték” jeligével.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában