választás

2019.07.15. 12:30

Szövetségben Nyíregyházáért sajtótájékoztató

A 4. választókerület jelöltjét mutatták be.

– Felelősséget vállalva a nyíregyháziakért döntött úgy nyolc szervezet, hogy minden egyéni választókerületben csak egy, közös jelöltet indítunk az önkormányzati választáson – fogalmazott hétfői sajtótájékoztatóján Jeszenszki András polgármester-jelölt, aki a 4. választókerület jelöltjét, Smidt Ferencet ajánlotta az Északi körúton, Tiszavasvári úti bokortanyák északi részén, és a belvárosban élők bizalmába.

– A jelöltünk hét diplomás elkötelezett lokálpatrióta, tanár és szociálpolitikus, aki a családvédelemben dolgozik, 2014-től a köznevelési, kulturális és sportbizottság tagja – mondta Jeszenszki András.

– Nagyon fontos számomra az ősök, a szülők, a hagyomány tisztelete és a hit. Kiemelt jelentőségűnek tartom a környezet, a zöld felületek védelmét, az egészségügyi és közüzemi szolgáltatásokhoz hozzáférést, az anyagi, lakhatási biztonságot.

Olyan települést szeretnék, ami helyben minél több szolgáltatást nyújt, esélyt ad az elhelyezkedéshez, megteremti a kiegyensúlyozott családi élet alapjait, a nyugodt környezetet a pihenéshez, kikapcsolódáshoz – fogalmazott Smidt Ferenc.

Ezek is érdekelhetik