Gyász

2019.09.27. 12:22

Elhunyt Csenger címzetes főjegyzője

Dr. Simai Zoltán harminckét éven át volt meghatározó személyisége Csenger és térsége közigazgatási feladat­ellátásának. Nem csak vezetőként néztek fel rá a kollégái.

 

Tragikus hirtelenséggel hunyt el szeptember 21-én, szombaton Csenger címzetes főjegyzője, dr. Simai Zoltán, akit a város önkormányzata saját halottjának tekint. Harminckét éven keresztül volt meghatározó személyisége Csenger és térsége közigazgatási feladatellátásának; 1990-től volt Csenger jegyzője, 2013-tól, a Csengeri Közös Önkormányzati Hivatal létrejöttével, hét település törvényes működésének őre.

Hivatásában a precizitás, a megbízhatóság, a szeretet és az alázat egyszerre volt jelen, aminek köszönhetően egy város és egy térség tekintett rá tisztelettel, megbecsüléssel. A több mint három évtizeden át végzett közigazgatási munkája alatt nemcsak vezetőként néztek fel rá munkatársai, hanem tisztelték benne azt az emberséget és önzetlen segítőkészséget, amely okán igaz barátként fordulhattak hozzá bármilyen problémával.

Távozásával mérhetetlen űrt hagyott mind a családja, gyermekei, mind a kollégái és barátai szívében. A mi feladatunk, hogy méltóképpen, az ő tanítása szerint folytassuk a megkezdett munkát. Dr. Simai Zoltántól szeptember 27-én, pénteken 14 órakor veszünk végső búcsút a csengeri köztemető ravatalozójában.

Főjegyző úr, Isten veled, emléked megőrizzük!

Csenger Város Önkormányzata

és a Csengeri Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában