Sajtótájékoztató

2019.09.23. 19:28

Fidesz-sajtótájékoztató: Behozták a lemaradást

Az október 13-ai helyhatósági választásokra készülve vont mérleget hétfői sajtótájékoztatóján Berecz János, Gávavencsellő fideszes polgármestere.

Elmondta, hogy az elmúlt egy esztendős működése sikerének leginkább azt tartja, hogy a forráshiányos programokat be tudták fejezni, behozva a lemaradást a súlyos adósságokkal terhelt településen, és létrehozva az egy irányba mutató együttműködést. Ehhez kapcsolódott a térség országgyűlési képviselője, dr. Vinnai Győző is, aki elmondta: – Az önkormányzati választások tétje nagy, most dől el, hogy fenntartható-e a térségben kézzelfogható fejlődés. A sajtótájékoztató vendége volt dr. Simicskó István kormánybiztos, aki ugyancsak arra kért minden megyei polgárt, hogy azokat a helyi jelölteket támogassák, akik hitelesek, és értük dolgoznak. – Itt Gávavencsellőn is egy ilyen polgármestert ismertem meg. Az elmúlt egy évben Berecz János kiváló munkát végzett, és a település elindult a fejlődés útján. Én látok itt arra a garanciát, hogy az emberek bizalma töretlen Berecz János iránt, és 13-án rá fognak szavazni – erősítette meg a kormánybiztos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában