Nyíregyházi Egyetem

2019.11.18. 09:11

Egy újabb élménynap segítheti a döntést

A nyílt nap után most felvételi élménynapot rendez a Nyíregyházi Egyetem november 27-én. Tájékoztató és szórakoztató programokra várják a középiskolásokat, iskoláscsoportokat és családokat.

A Nyíregyházi Egyetem tavaly indult, és sikeres kezdeményezésének célja – közölte dr. Minya Károly, az egyetem oktatási rektorhelyettese –, hogy a felvételire készülő diákok és szüleik betekintést nyerhessenek az egyetem hallgatói és tudományos életébe, így 8 és 17 óra között előadásokat látogathatnak, laborokat nézhetnek meg, a hallgatók által szervezett programokon vehetnek részt a vendégek.

Napközben a Hallgatói Szolgáltató Központ munkatársai segítenek a felvételi jelentkezésben, a tájékoztató programok mellett lehetőségük lesz a továbbtanulás előtt álló diákoknak megismerkedni és bepillantani az egyetemi életbe. A részletes program az egyetem honlapján megtalálható.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában