Csenger

2019.11.26. 19:55

Modern fűtés a fellegvárban

Teljesen megújult a csengeri sportcsarnok fűtési rendszere.

Évtizedes probléma oldódott meg a csengeri városi sportcsarnokot érintő energetikai fejlesztés eredményeként, mely keretében teljes egészében megújult az épület fűtési rendszere, modern szellőzőberendezéseket szereltek be és a nyílászárókat is kicserélték. A Csenger Városi Kézilabda Club sikeres taopályázatának köszönhetően – a kormány és a város önkormányzatának támogatásával – 113 millió forintból valósulhatott meg a projekt.

Az átadási ünnepségen a sportcsarnok falai között üdvözölte a jelenlévőket Forján Zsolt polgármester, aki külön megköszönte Székely Zoltán klubelnöknek és feleségének a klubban végzett munkáját. Baracsi Endre, a megyei közgyűlés alelnöke is üdvözölte a rendezvényen megjelenteket, míg Szűcs István projektmenedzser a fejlesztés technikai részleteit ismertette a jelenlévőkkel.

Az ünnepségen részt vett Bardóczy Gábor, a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnoksághoz kapcsolódó sportinfrastruktúra-fejlesztések megvalósulásáért felelős kormánybiztos is, aki beszédében kiemelte: „Csenger igazi fellegvára a magyar kézilabdázásnak. Elég, ha csak arra a rengeteg gyerekre gondolunk, akik a csengeri klub színeiben játszanak, vagy arra a munkára, melynek köszönhetően az elmúlt években 280 millió forint értékű felújítás valósulhatott meg a csengeri sportcsarnokban”.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában