elérkezett a döntő

2020.01.14. 09:30

Hamarosan kiderül, hogy ki lesz 2020 Tündérszépe

Január 27-én eldől, ki lesz 2020 Tündérszépe, a fináléban értékes díjak várnak a legszebbekre.

Január 27-én eldől, hogy ki lesz 2020 Tündérszépe – ezen a napon rendezzük meg szépségversenyünk országos döntőjét.

Huszonkét szépség készül a megméretésre, amelyen udvarhölgyeket is választ a zsűri, valamint az is kiderül, hogy ki veheti át a közönségdíjat.

Érdemes a Szabolcs Online Tündérszépek aloldalán mindennap szavazni,

hiszen a voksolók is értékes nyereménnyel gazdagodhatnak: a bükfürdői Hotel Caramell Premium Resort ****Superior szállodában tölthet el egy szerencsés két éjszakát kísérőjével.

Tábor, majd finálé

A versenyzőkre a döntőig még egy felkészítőtábor vár január 25–26-án, ahol a ruhapróbák mellett tökéletesítik az erre az alkalomra készülő koreográfiát is, hogy minél ragyogóbb formában mutatkozhassanak be a televíziós show-val egybekötött fináléban, amelynek műsorvezetője Harsányi Levente lesz.

A zsűriben helyet foglal az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna, a Tündérszépek háziasszonya, Béres Alexandra, a Diéta és Fitnesz magazin szakmai tanácsadója, Pataki Ági filmproducer, hazánk egyik legelső topmodellje és Schiffer Miklós divatszakértő is.

A szépségek Zoób Kati ruháiban ragyognak majd a döntőben, ahol a győztes többek között egy Mercedes-Benz A220 4Matic személyautó egyéves autóhasználatát is megnyeri. Emellett számos értékes díj talál gazdára: modellszerződés, egzotikus utazások, értékes mobiltelefonok is várják a legszebbeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában