SZAVAZÁSÉRTÉKELÉS

2020.05.18. 10:00

Hiába az enyhítések, a szabolcsiak még mindig inkább otthon ülnek?

Arról kérdeztük olvasóinkat, hogy mi volt az első, amit bepótoltak, most hogy enyhítették a korlátozásokat?

Forrás: illusztráció / shutterstock

Lássuk be, nagyon sok minden kimaradt az utóbbi időszakban az életünkből a karantén miatt, az ember azt se tudja, hova kapjon, most hogy lehet már menni ide-oda – meglepő eredmény született.

Olvasóink nagy része, 58%-a azt válaszolta: Én még mindig itthon ülök, jobb félni, mint megijedni! Le a kalappal előttük, mert nagy akaraterőre és felelősségtudatra vall viselkedésük – ha rajtuk múlik, a vírusnak esélye sincs hazánkban!

Vannak persze, akik megtették már az első kisebb lépéseiket – olvasóink 18%-a azt válaszolta, hogy találkoztak néhány rég látott ismerőssel, és átbeszélték, kinek hogy telt a karantén.

Megkérdezett olvasóink 14%-a a bezártságtól sokalt be: Nem lacafacáztam, rögtön elmentem egy kisebb kirándulásra – válaszolták.

Olvasóink 10%-a pedig valami finom étellel vagy hűsítő itallal ünnepelte meg a jó híreket: Az első dolgom volt kiülni egy jó kis teraszra és rendelni valamit! – mondták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában