Adomány

2021.04.30. 08:49

Több százezer forint értékű Coop-ajándék a kisvárdai Covid-osztálynak

Több raklapnyi és több százezer forint értékű élelmiszer-adománnyal érkezett ma a kisvárdai kórházba Pekó László, a Coop Hungary országos elnöke.

Forrás: A szerző

A Coop 2300 üzletével – köztük évtizedek óta Kisvárdán és térségében – az ország mintegy 1500 településén élő helyi közösségek mindennapjainak fontos szerepelője, tevékenységével milliók életében van jelen.

„Társadalmi felelősségvállalásunk egyik legjobb példája a 2010-ben megalapított Coop Segély Alapítvány, amely a hátrányos helyzetű csoportok megsegítésére fordítja figyelmét. A koronavírus-járványhelyzet különlegessé teszi karitatív tevékenységünket, hiszen jól tudjuk, milyen plusz feladatokkal néznek szembe az egészségügyi intézmények is. A kisvárdai kórház Covid-osztályára szánt adományunkkal társaságunk ily módon is tiszteletét szeretné kifejezni azoknak az ápolóknak, orvosoknak és minden segítőjüknek, akik áldozatos munkát végeznek ebben a különleges odafigyelést igénylő, nehéz időszakban is.” – mondta Pekó László, aki Leleszi Tibor kisvárdai polgármesterrel adta át a nagy értékű felajánlást.

A több doboznyi adománycsomagba hosszú szavatossági idővel rendelkező, Coop- sajátmárkás alapélelmiszerek vannak, melyeket – hálásan megköszönve a kórházi dolgozók nevében – Hegyi Henrik főigazgató vett át.

- Durucz Gabi -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában