sajtótájékoztató

2021.05.10. 12:05

Bemutatta képviselő-jelöltjét a Mi Hazánk

Dr. Apáti István elsősorban a mezőgazdaság fejlesztésére összpontosítana.

A párt országgyűlési képviselőjelöltje dr. Apáti István lesz Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 5. számú egyéni választókerületében, mondta el hétfőn Nyíregyházán a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, Paszuka Zoltán. Hozzátette: a párt mind a 106 választókörzetben indít jelöltet az országgyűlési képviselő-választáson.

A helyszínen dr. Apáti István, a Mi Hazánk alelnöke elmondta: a választókörzetben 44 megyei település található, a szatmári és a szabolcsi térségből egyaránt, és csengeri születésűként úgy véli, hogy tisztában van a régió nehézségeivel és erősségeivel egyaránt. A párt jelöltje arról is beszélt, hogy tervei között szerepel többek között a mezőgazdaság támogatása, a térség népességmegtartó képességének növelése, a kis és közepes családi gazdaságok erősítése, az M49-es gyorsforgalmi út megépítése, a csengeri-mátészalkai ipari park fejlesztése, valamint a csengeri börtön megépítése, amely kétszázötven új munkahelyet jelentene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában