Acta Academiae ­Nyiregyhaziensis

2021.05.11. 15:59

Megjelent a sorozat újabb, negyedik kötete

Kutatások és látásmódok a Nyíregyházi Egyetemen címmel jelent meg az egyetem új kiadványa, így négykötetesre bővült az Acta Academiae ­Nyiregyhaziensis könyvsorozat.

KM

Dr. Minya Károly a kiadvány egyik szerkesztője

Forrás: KM-archív

Az aktuális kötet címe nem is lehetne találóbb, hiszen hűen tükrözi az intézmény sokoldalú oktatási és kutatási tevékenységét. A kiadványt végiglapozva sokszínű és változatos témák közül szemezgethet az olvasó: többek között agrár, agrárműszaki, gazdaság- és társadalomtudományi, pedagógiai és sporttudományi írások is vannak. A tanulmányok az egyetem és az Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium munkatársainak tollából származnak, és megismertetik az érdeklődőket az intézmény kollégáinak legújabb kutatási és fejlesztési eredményeivel.

A Nyíregyházi Egyetem – mint a város és a megye meghatározó felsőoktatási intézménye – kiemelt feladatának tekinti a minél szélesebb körű tudástranszfer megvalósítását, ezért az új kötet tanulmányait mindenki számára elérhetővé tette a weboldalán. A kiadvány dr. Kovács Zoltán és dr. Minya Károly rektorhelyettesek gondos szerkesztésével készült.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában