Korzó

2021.09.08. 11:43

Ízözön az új ételudvarban

Rá sem lehet ismerni a nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpont látványosan felújított, modern ételudvarára.

Fotó:

Több mint tizenhárom esztendeje magasodik a megyeszékhely központjában a Korzó Bevásárlóközpont. A 4 szintes épületegyüttes nem pusztán mélygarázzsal, szolgáltatókkal, üzletekkel várják az ügyfeleket, a látogatókat, a B épület 3. emeletén finom falatok csábítják a megéhezőket. Szerdán ünnepélyes keretek között adták át a megújult ételudvart: aki járt ott korábban, meglepődik a változás láttán, aki pedig először keresi fel a helyet, úgy érezheti, hogy elegáns, modern környezetbe kerül.

– Régóta vártunk erre az alkalomra. Egy bevásárlóközpontban nagyon fontos szerepet tölt be az ételudvar. Az volt a törekvés, hogy egy családias, fiatalos, hangulatos helyet varázsoljanak itt, ami egy újfajta találkozási pont is lehet sokak számára – fogalmazott Balogh Sándor, a Korzó Bevásárlóközpont igazgatója. – A T-W Interiors Kft. tervezte és a Vitabor Kft. kivitelezte a beruházást, amely 500 ezer euróból valósult meg. A munkálatok tavaly augusztusban kezdődtek el, és bár sikerült elkészülni az ígért határidőre, a koronavírus-járványhelyzet megakadályozta az átadást. Nem lehetett kinyitni az ételudvart 2020. november 16-tól 2021. május 2-ig, ami komoly próbatétel elé állította a bérlőket is. A látványos átalakítással az ülőhelyek száma 158-ról 244-re nőtt, a színes padlóburkolaton korszerű, kényelmes bútorok nyújtanak üde, kellemes összhatást, ehhez hozzájárul a környezetbarát LED-világítás is.

Az étkezési kínálat bőséges, érdemes ráharapni a lehetőségre a modern miliőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában