Nyíregyháza

2021.12.11. 10:55

Milliókat érhet most a Kelet-előfizetése!

KM

Elindult a Gyűjtse a milliókat! elnevezésű nyereményjátékunk, melyen hűséges előfizetőink vehetnek részt. A Kelet-Magyarország december 10-ei, pénteki számában jelent meg a játékszelvény, amelyre szorgalmasan gyűjtheti a milliós kuponokat. 

A Gyűjtse a milliókat! nyereményjátékunkon a fődíj ötmillió forint, de további értékes nyeremények – 5x1.000.000 forint, 25x100.000 forint értékű vásárlási utalvány és 25 darab wellnesshétvége – is gazdára találnak. 

Figyelje a napilapot! 

Kedves Előfizetőnk! Szeretnénk megköszönni, hogy nap mint nap a lapunkkal kezdi a reggelt, ezért hálánk jeléül ezt a játékot Önnek indítjuk. Ha rendelkezik érvényes − a játék kezdetét követően minimum három hónapra szóló − előfizetéssel, ne habozzon, játsszon Ön is, és nyerje meg a nyeremények egyikét! Duplázza meg az esélyeit! Hogyan? Figyelje a napilapot, mert játékszelvényből és milliós kuponból is több megjelenik, így ha megtalálja az összes megjelenő játékszelvényből a kettőt, valamint a kuponokból legalább 2×5 darabot, duplán pályázhat. Ha még nem előfizetője a lapunknak, érdemes gyorsan változtatnia ezen, hiszen még nem késő, hogy Ön nyerje meg értékes nyereményeink valamelyikét! 
A sorsolást 2022. március 29-én 10 órakor tartjuk Veszprémben, közjegyző jelenlétében. A részletes játékszabályzat a mediaworks.hu/jatekszabalyzat oldalon olvasható. Pénteken keresse a játékszelvényt, és játsszon velünk! Köszönjük, hogy megtisztel minket a játékával! 

A játék menete

A pénteki, december 10-ei számunkban jelent meg a játékszelvény. December 11-étől tizenhárom héten keresztül, tizenháromszor jelenik meg milliós kupon, amelyeket a játékszelvény megfelelő helyére kell felragasztani, összesen öt darabot. A játékszelvényt a felragasztott milliós kuponokkal 2022. március 14-éig kell beküldeni a 3501 Miskolc, Pf. 178 címre. A borítékra, kérjük, írja rá: Gyűjtse a milliókat! 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában