Nyíregyháza

2022.06.13. 13:03

Élményheteket kínálnak

Természettudományos élményhetekre lehet jelentkezni ezen a nyáron a felsősöknek és a középiskolásoknak.

KM

A Nyírvidék Képző Központ Nonprofit Kft. és a Nyíregyházi Egyetem szervezésében nyári természettudományos élményhetek csábítják a biológia, a kémia, a robotika és a játék iránt érdeklődőket. 


„Ha szívesen kalandozol a tudományok világában, válassz érdekes, igényes elfoglaltságot a nyári szünetre: biológiai és kémiai kísérletek, műszaki, robotikai foglalkozások szakszerűen kialakított 21. századi környezetben, tudományos szakemberek által megválasztott érdekes tartalommal és korszerű eszközökkel” – olvasható a szervezők közleményében. 
A választható korcsoportok: általános iskola 5-8. osztály és középiskola 9-12. osztály. A helyszín: Természettudományos Élményközpont, Nyíregyháza, Báthori u. 20. 
 

Ötször napi négy órában 


Az érdeklődő fiatalok által választható turnusok: június 20–24., műszaki-robotika, I. korcsoport, június 27.–július 1., műszaki-robotika, II. korcsoport, július 11–15., biológia–kémia, I. korcsoport, július 18–22., biológia–kémia, I. korcsoport, július 25–29., biológia–kémia, II. korcsoport, augusztus 1–5., biológia–kémia, I. korcsoport, augusztus 15–19., biológia–kémia, II. korcsoport. 


Az élményhetek ötnaposak, minden nap négy órát vesznek igénybe a foglalkozások 8–12 óráig. Jelentkezni az [email protected] e-mail-címen lehet június 17-ig. 


További információval szolgálnak a 30/436-8027-es és a 30/638-0184-es telefonszámokon, illetve a [email protected] és a [email protected] e-mail-címeken is lehet érdeklődni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában