Nyírmada

2022.12.04. 13:48

Karácsonyi forgatag a Mikulással

A családok autentikus környezetben találkozhatnak a Télapóval

Forrás: művelődési ház

„Adventi hírnök, friss fenyőág...” – csendült fel a nyírmadai református templom előtt felállított koszorúnál a helyi gyerekek dala december 4-én, vasárnap.

– A második gyertya számunkra is a reményt szimbolizálja. Fontos, hogy az adventi időszakban tiszta szívvel forduljunk egymás felé, s hogy ez a néhány hét a szeretet és a béke jegyében teljen. Vasárnap nem csak gyertyát gyújtottuk meg, a művelődési ház előtti téren karácsonyi forgatagot is rendeztünk, ahol helyi kézművesek termékei, nyírmadai finomságok segítettek ráhangolódni a karácsonyra – mondta el lapunknak Tóth Judit, a művelődési ház munkatársa.

– A kicsik és a nagyok számára is készülünk meglepetéssel: útnak indul a Mikulás, akinek lesz „zsákjában minden jó”. Arra gondoltunk, hogy az idén a településre varázsoljuk a télapó szobáját, hogy a családok autentikus környezetben találkozhassanak és fényképezkedhessenek a jószívű öreggel. A művelődési házban pedig kézműves foglalkozás, csillámtetoválás, arcfestés várja a gyerekeket, akik megépíthetik legóból álmaik karácsonyfáját. 
KM

Címkék#Nyírmada

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában