Nyíregyháza

2023.01.16. 10:56

Zavartalanul folytatódik a sportszakmai munka az Eissmann Városi Sportuszodában

Fotó: KM-archív/Sipeki Péter

A Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága a tavaly év végihez hasonlóan a 2023 első negyedévében ismét üzemeltetési támogatásban részesíti az Eissmann Városi Sportuszodát létesítményt – osztotta meg a jó hírt közösségi oldalán dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere. A létesítményben a Nyíregyházi Sportcentrum, mint kiemelt vidéki sportegyesület úszó szakága, a Magyar Úszó Szövetség Úszónemzet Programjának növendékei és az Aqua SE vízilabdázói készülnek a versenyekre, mérkőzésekre.

A korszerű sportintézményben a városlakók is sportolhatnak egészségük megőrzésének érdekében, minden hétköznap reggel 6 és 14 óra között.
Érdekesség, hogy a debreceni vízilabda egyesület bajnoki mérkőzéseit is a nyíregyházi Eissmann Városi Sportuszodában rendezi meg, valamint több rangos régiós úszóversenynek is ez a versenymedence ad otthont a közeljövőben – olvasható a bejegyzésben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában