Vadászkamara

2023.04.13. 14:18

Nyírfavizet is ihattak a kis látogatók

Érdekes programok vártak a diákokra a vadászok vármegyei székházában.

Reskó Jázmin Eliza, Mosolygó Bence, Szabó Tamás a vadászok székházában

Fotó: Palóczy Tímea

Az erdők világnapját március 21-én ünnepelték szerte a nagyvilágban. Az ENSZ kezdeményezése arra hívja fel a figyelmet évről évre, hogy a fáknak fontos szerepük van az emberiség életében. Ezen a napon a máriapócsi Dudás Miklós Görögkatolikus Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola három ügyesen alkotó elsős kisdiákja a kísérőikkel együtt ellátogattak az Országos Magyar Vadászkamara Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Területi Szervezetéhez Nyíregyházára, a sóstóhegyi székházba. 
A három tanuló – Mosolygó Bence, Reskó Jázmin Eliza, Szabó Tamás – „Az erdő télen” című rajzpályázatra készített szép munkájával kapta meg a lehetőséget, hogy részt vegyen az érdekes programon.
A Vadászkamaránál kedvesen fogadták a kis máriapócsi csapatot, amelynek tagjai nagyon sok érdekes dolgot tudhattak meg az erdő életéről, a növények és az állatok világáról. A diákok és a felnőttek megkóstolhatták a természetes nyírfavizet is, mely kristálytiszta és rendkívül egészséges – tájékoztatta szerkesztőségünket Palóczy Tímea. 
KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában