Nyírbátor

2023.04.21. 11:58

Szemétszedés a tiszta Bátorligetért

Önkéntesek tartanak szemétszedést április 22-én, szombaton a Föld napja alkalmából

Kicsiket és nagyokat is várnak Bátorligeten, hogy a község területét közösen megtisztítsák a szeméttől. Alesenszki Roland, a TESZEDD! bátorligeti koordinátora reggel 8 órára hívta össze a helyieket a filagória mellé. Elmondása szerint a községben rohamosan romlanak az állapotok az illegális szemetelést tekintve és ezt meg kell állítani.

– Amikor érkezünk a községbe Nyírvasvári felől, a Nyomási útnak becézett bekötőút mellett rengeteg a szemét, van egy projektem arra, hogy ezt miként lehet megfékezni. Most viszont nem a külső részekre koncentrálunk, hanem a község lakott területére. Megpróbálunk segíteni, a tisztább, zöldebb Bátorligetért. Szeretünk itt élni, az a minimum hogy tisztán tartjuk – fogalmazott  a koordinátor. Reggel 8.30-kor balesetmegelőzési és szemétszedési útmutató után sportdélután lesz a gyerekeknek, majd a görögkatolikus egyház szervezésében 16 órától traktoráldáson vehetnek részt az érdeklődőket.

Az eseményre mindenkit várnak, aki tiszta környezetben szeretne élni, és ezért tenni is hajlandó.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában