Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.06.26. 12:37

Csalók járják megyénket!

A NYIREGYEN HALLOTTAM facebook csoportban egy hölgy megosztotta, hogyan járt pár napja. Információt és segítséget kér a csoporttagoktól. Többen is hozzászóltak a bejegyzéshez, mint kiderült nem csak a hölgy járt így.

Forrás: illusztráció / shutterstck

"Információt , segítséget kérek... jártak e valakinél, ajánlottak e munkát... lengyel rendszámú szürke kisbusszal közlekedő csalók... elsősorban bádogos munka csatorna csere , javítása címen húzzák le a gyanútlan  ház tulajdonost. Általában hárman vannak, rámenősek...... jobb vigyázni! /Nyíregyházán megtörtént eset 3 napja/"

"Nagyhalászban is volt ilyen. Igaz a kisbuszt nem láttam. Egy nagydarab bajszos úriember kiabált a kapuból. Azt mondta kívülről látta, hogy a csatornánk felújításra szorul, nagyon nagyon olcsón dolgoznak stb stb....Elhajtottak. Rámenős volt."

"Azok  az úriemberek , mindenütt próbálkoznak , ha be jutnak javítani , akkor van akinek százezres tétel rombolást csinálnak a csatornába , és a javítás címén elég sok pénzt elkérnek , jellemtelen társulás , és járják az országot van akit több százezer forinttal károsítanak meg 😡"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában