Nyíregyháza

2023.06.19. 09:25

Pályaorientációs napon ismerkedtek az egyetemmel

Hasznos tanácsokat kaptak ahhoz, hogy eredményesen felkészüljenek a felvételire.

Pályaorientációs napon vett részt a nyíregyházi Szent Imre Katolikus Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola 10. c osztálya Béres Tímea osztályfőnökkel a Nyíregyházi Egyetemen.


A diákok elsőként a felvételi csoport munkatársának, Tasnádiné Vida Zsuzsa előadásán vettek részt, ahol megismerkedtek az egyetem képzési kínálatával, hasznos tanácsokat kaptak a felvételire való felkészüléshez, illetve információkhoz jutottak a megújult pontszámítási rendszerről. Ezt követően dr. Vajda Ildikó, a Testnevelés és Sporttudományi Intézet vezetője vezette körbe a résztvevőket a sportképzések és testnevelő tanár képzéseknek is helyt adó sportcsarnokban, atlétikai csarnokban, konditeremben és uszodában. Végül a diákok megnézhették az egyetem auláit, előadótermeit, parkját. A programot játék zárta, egy-egy egyetemi ajándékcsomagot is kaptak a fiatalok. 

KM
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában