Durva

2023.06.28. 10:21

Visszaadták az elhagyott telefont, fenyegetőzés volt a köszönet

Forrás: Illusztráció / Pixabay

„Képzeljétek el, a múltkor találtunk Nyíregyházán egy telefont az utcán. Minden áron vissza akartuk juttatni a tulajdonosának a telefont. Le volt zárva, nem lehetett elérni a névjegyzéket sem. Egyszer csak volt egy hívás, kiírta a nevét. Kikerestük a Telekom ügyfelszolgálaton keresztül, felhívtuk, beazonosította a fia tulajdona. Visszavittük neki. ☹️☹️ Köszönöm helyett azt mondta, hogy adjuk meg az adatainkat, mert ha karcolás lesz a telefonon, akkor feljelent minket.!! Tanulsága, ne akarj jót, mert rosszul jársz ☹️☹️☹️. Bosszant minket azóta is, "összetörni, kukába dobni és nem bosszankodni utána" szomorú ☹️☹️😠😠" „

-Lehet olvasni a NYíREGYEN HALLOTTAM facebook csoportban, mely elég nagy felháborodást keltett a csoporttagokban. Érkezett hozzá jó pár negatív hozzászólás, mely elgondolkodtatja az embert, hogy akkor most mi lett volna jobb, felkeresni és visszaadni a tulajdonosának, avagy más opciót választva, akár leadni a rendőrségen.

-”Roppant hálás volt a "kedves" szülő! 🤮”

-”Na, én épp ezért sem veszek fel semmit az utcán!”

-”Én pénteken jártam így, amikor a boltban ott hagyta valaki a telefonját, a kosárban én utána kiabáltam, vissza is ment érte, de se egy köszönöm, hogy szóltál, vagy valami. Semmit nem mondott”

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat lehet olvasni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában