Nyíregyháza

2023.07.25. 14:32

Melegen ajánlható S.Ö.R.

A Mandala Nyár színpadán legközelebb a Shakespeare Összes Rövidítve lesz.

L. Tóth Lajos

Aki szereti az angol nyelvű drámaírás és az európai irodalom egyik legnagyobb alakjának, William Shakespeare-nek (1564-1616) a műveit, és ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy valamennyit megismerje, ám úgy ítéli meg, élete hátralévő része nem lesz elég ehhez, ne csüggedjen! A S. Ö. R., azaz a Shakespeare Összes Rövidítve segít egy speciális eligazodásban.

Július 28-án, este fél kilenctől Gáspár András, Kálid Artúr és Kálloy Molnár Péter a Sóstói Múzeumfaluban lépnek fel, és garantáltan megmozgatják a rekeszizmokat.

– Nagy kockázatot nem vállaltunk fel, amikor egy sikerdarabot szerettünk volna beilleszteni a Mandala Nyár 2023 programsorozatába. Közel három évtizede töretlenül sikeres a S. Ö. R., amely mindhárom színész számára jutalomjáték – fogalmazott Bódis Gábor, a Mandala Dalszínház ügyvezetője.  

A kalloy.hu honlapon a jó kritikák között ez olvasható: S.Ö.R. – avagy Siker, Öröm, Remeklés.

Egészen különleges, egyéni, frenetikus humor az övék. A nézőnek fáj a hasa a nevetéstől. Az Othello-rap jobb, mint az eredeti. Kálid Artúr briliáns, mégis szerény. Elegáns, mint egy úr. A fekete humor legnagyobb hazai képviselője. Kálloy Molnár Péter a kezdet és a vég. A csoda látszik a szemében, magasra teszi a mércét, mégis méterekkel felülugorja. Gáspár András egyszerűen remek. Nincs rá jó szó, mennyire lenyűgöző. Nyoma sincs mesterkéltségnek a játékában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában