Nyíregyháza

2023.07.19. 08:35

Nyáron is támogatják a hallgatókat

A legfontosabb visszajelzés az számukra, ha a hallgató az egyetemet választja.

Szon.hu

Körei László

Fotó: Sipeki Péter

A Nyíregyházi Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja a nyári időszakban is proaktív módon hozzájárul ahhoz, hogy a hallgatók és a dolgozók lelki egészsége minél optimálisabban működjön. Körei László központvezető júliusban minden kedden várja az érdeklődőket lelki egészség konzultációra 8 és 18 óra között, egyéni bejelentkezés alapján. Ezen felül Molnár Rita és Lutter Krisztina személyi segítők a központ szolgáltatásait is biztosítják munkaidőben a hozzájuk forduló hallgatók számára a nyári hetek munkanapjain.

– Örömmel tölt el, hogy egyetemünk szervezeti jóllétéhez, gondoskodó és esélyteremtő stratégiájához, vonzerejének növeléséhez a Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ immáron két éve kibővülve és megújulva képes hozzájárulni. Főállású és egyéb munkatársaink mellett egyre több kortárs segítő fiatal és hallgatói önkéntes tesz hozzá ahhoz, hogy öröm legyen a Nyíregyházi Egyetem polgárának lenni, és hogy biztonságban, lelkileg és tanulmányilag is támogatva érezhessék egyre többen magukat. Számunkra a legfontosabb visszajelzés, ha a hallgató az egyetemünket választja: megérkezik, itt marad, s közben biztonságban érzi magát, és a szervezeti jóllét elérhető számára minél teljesebben - fogalmazott Körei László központvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában