Helyi közélet

2023.08.07. 14:49

Lecsó és halászlé

Szon.hu

20230805 Tiszabercel Ultiverseny A Tiszaberceli Halászléfőző Fesztivál égisze alatt rendezte meg szombaton a Tiszaberceli Szabadidő SE szokásos ultiversenyét, melyre ezúttal is nagy volt az érdeklődés. Fotó: Sipeki Péter SP Kelet Magyarország KM

Fotó: Sipeki Péter

A múlt héten szombaton ismét sokan látogattak el a fesztiválra, aminek immár az egykori téglagyár területe ad otthont. Bemutatkoztak helyi tehetségek, fellépett a Gold Dance Group tánccsoport, Jucus és barátai, Kulcsár Sándor, és a Republic egykori tagjai, Tóth Zoltán is koncertet adott. A településről elszármazottakat az Együtt Tiszabercelért Egyesület lecsóval várta, a nyugdíjas egyesület tagjai lapcsánkát sütöttek, az önkormányzat természetesen halászlevet főzött. A Szabadidő Egyesület ultiversenyén hazai győzelem született Hajnal András révén, mögötte Magyar Zoltán és Juhász Sándor végeztek. A napot tűzijáték zárta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában