Tunyogmatolcs

2023.08.19. 09:47

Negyedjére szervezik a református jótékonysági kulturális délutánt Tunyogmatolcson

A Matolcsi Református Egyházközség immár negyedik alkalommal szervezi meg jótékonysági délutánját augusztus 27-én, vasárnap 16 órától.

Szon.hu

Az adományt az egyházközség további feladatvállalásainak a támogatására fordítja a református közösség.  

A programra érkező vendégek, akik segíteni szeretnék az egyházközség munkálatait, belépőjegyeket és tombolajegyeket vásárolhatnak.

- Ahogy az elmúlt években, az egyházközség presbitériuma az idén is egy vidám programsorozattal készül a vendégek szórakoztatására. A néptánctól a népdalkörön és a színjátszáson át, többféle előadás lesz látható a Tunyogmatolcsi Művelődési Házban. A rendezvényt pedig újra tombolasorsolás fogja zárni. – tudtuk meg Gergely Tamástól, aki a gyülekezetnek a lelkipásztora.  

Az egyházközség az évről-évre megrendezett jótékonysági eseményből szeretne hagyományt teremteni, hiszen minden egyházközségnél vannak kiadások, elvégzendő munkálatok, feladatok. Mindezek mellett ezekkel a kulturális programokkal még a település közösségi és kulturális életét is színesítik a szervezők.  

Tunyogmatolcs Község Önkormányzata minden évben helyszínnel segíti a programot, ezzel is támogatva a matolcsi gyülekezet célkitűzéseit. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában